Death Rally

Death Rally 2.4

Snoeiharde actie met racewagens en guns

VOOR

  • Prachtige graphics
  • Fijne besturing
  • Uitgebreid puntensysteem

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

Death Rally is een vlijmscherp racespel met prachtige graphics en een fijne besturing. De gratis game is een remake van de Windowsversie maar ziet er stukken beter uit.

Racen is leuk, maar als je ook nog eens al je tegenstanders van de weg mag schieten dan is de pret compleet. In Death Rally is het uitschakelen van anderen met wapens één van de belangrijkste onderdelen. Na elke race koop je -afhankelijk van het succes- tussen de rondes nieuwe guns en verbeter je de wagen met ervaringspunten. Je speelt dankzij deze punten ook nieuwe levels vrij en extra uitdagingen. Deze variëren van speelmodi zonder wapens tot het uitspelen van een niveau in een bepaald type wagen.

Death Rally is kleurrijk en zit boordevol actie. Naast het winnen van een race zal je flink moeten werken om verder te komen in het spel. Zo verzamel je op het circuit onderdelen om nieuwe auto's vrij te spelen en speel je de uitdagingen om roem en meer ervaring op te bouwen. Je begint met een redelijk onbeduidend wagentje (de Vagabond) maar die kan je wél uitbreiden met betere bepantsering en hogere versnellingen.

Death Rally is een heerlijk spel, dat je lang moet spelen om verder te komen. Dat is helemaal niet erg, want elke race is een bloedstollende, vermakelijke ervaring.

Meeste downloads Racespellen voor iphone

Meer
Death Rally

Download

Death Rally 2.4

Beoordelingen about Death Rally